Najava 21. Festivala jednakih mogućnosti
svibanj 2023
Najava završne konferencije Projekta
lipanj 2023

U organizaciji Društva tjelesnih invalida održan je 21. Festival jednakih mogućnosti (F=M) U Zagrebu od 23. do 25. svibnja 2023. godine na kojem su nastupali brojni izvođači, osnovne škole, udruge, plesne skupine i ostali sudionici iz cijele Republike Hrvatske i inozemstva. Svrha Festivala je predstavljanje stvaralačkih mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.

Na Festivalu su se svojim scenskim nastupima predstavili učenici osnovnih škola partnera u EU projektu Grada Zagreba pod nazivom „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza V.“: Osnovna škola Augusta Harambašića, Osnovna škola Dr. Ivan Merz, I. Osnovna škola Dugave, Osnovna škola Grigora Viteza, Osnovna škola Kajzerica, Osnovna škola Miroslava Krleže, Osnovna škola Nad lipom i Osnovna škola Retkovec.

Zahvaljujemo se Društvu tjelesnih invalida na organizaciji Festivala, školama partnerima i učenicima koji su ove godine dali doprinos svojim nastupima.

Dio atmosfere s Festivala pogledajte u galeriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)