Objavljeni su natječaji za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi
svibanj 2023
Održan 21. Festival jednakih mogućnosti (F=M) u Zagrebu
svibanj 2023

Društvo tjelesnih invalida organizira 21. Festival jednakih mogućnosti koji će se održati u razdoblju od 23. do 25. svibnja 2023. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Održava se na trgu gdje svaki prolaznik može pogledati program i uvjeriti se u njihova djela kojima, poput drugih umjetnika, postižu visoku umjetničku vrijednost i zadivljuju publiku.

Svojim scenskim nastupima na festivalu će se predstaviti i učenici osnovnih škola partnera u EU projektu Grada Zagreba pod nazivom „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza V.“: Osnovna škola Augusta Harambašića, Osnovna škola Dr. Ivan Merz, I. Osnovna škola Dugave, Osnovna škola Grigora Viteza, Osnovna škola Kajzerica, Osnovna škola Miroslava Krleže, Osnovna škola Nad lipom i Osnovna škola Retkovec.

Više o festivalu možete pronaći pritiskom na OVDJE, a program je dostupan na poveznici 21. Festival jednakih mogućnosti.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju i podrže sudionike festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)