Predstavljen projekt
studeni 2015
Održana edukacija za 75 pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju
studeni 2015

SELEKCIJA POMOĆNIKA U NASTAVI I STRUČNIH KOMUNIKACIJSKIH POSREDNIKA

Aktivnosti odabira kandidata za pomoćnike u nastavi/stručne komunikacijske posrednike učenicima s teškoćama u 24 osnovne i 3 srednje škole Grada Zagreba (Partnerima na ovom projektu) provodile su se tijekom kolovoza i početkom rujna ove godine, a obuhvaćale su:

  • javni poziv za pomoćnike u nastavi/stručne komunikacijske posrednike učenicima s teškoćama,
  • selekcijski postupak kandidata/kinja,
  • izradu rang liste kandidata/kinja na temelju provedenog selekcijskog postupka u svrhu uključivanja kandidata u proces zapošljavanja.

U provedbi navedenih aktivnosti sudjelovali su predstavnici nositelja projekta Grada Zagreba i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, zaprimio je ukupno 405 prijava, a nakon provjere i obrade zaprimljene dokumentacije utvrđeno je kako od ukupnog broja zaprimljenih prijava 382 kandidata/kinja ispunjavaju formalne uvjete sukladno Javnom pozivu.

Po završetku  cjelokupnog selekcijskog postupka izrađena je rang lista kandidata/kinja  na temelju dobivenih rezultata/bodova te je 120 kandidata/kinja upućeno na poslove pomoćnika u nastavi, a 7 kandidatkinja na poslove stručnih komunikacijskih posrednika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)