Potpis Sporazuma o partnerstvu
studeni 2016
Prvi posteri su počeli pristizati
studeni 2016

U okviru projektnih aktivnosti Grad Zagreb je, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), Regionalnim uredom Zagreb, pripremio Javni poziv za 28 osnovnih i 4 srednje škole Grada Zagreba za posao pomoćnika u nastavi /stručnog komunikacijskog posrednika učenicima s teškoćama. Javni poziv bio je objavljen od 14. do 22. srpnja 2016. godine na web stranicama i Biltenu HZZ-a, Regionalnog ureda Zagreb.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, zaprimio je ukupno 385 prijava, a nakon provjere dokumentacije utvrđeno je da 360 kandidat/kinja ispunjava formalne uvjete sukladno Javnom pozivu.

Selekcijski postupak obuhvaćao je info seminar, testiranje općih sposobnosti i relevantnih osobina ličnosti te intervju sa stručnim timom.

Aktivnost selekcije kandidata za pomoćnike u nastavi/stručne komunikacijske posrednike učenicima s teškoćama provodile su se u prostorijama HZZ-a, Regionalnog ureda Zagreb od 11. do 22. kolovoza 2016 godine.

Po završetku selekcijskog postupka izrađena je rang lista kandidata te je 150 najbolje ocijenjenih kandidata upućeno na poslove pomoćnika u nastavi/ stručnih komunikacijskih posrednika u škole partnere na projektu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)