Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga-prijavljivanje projekta
studeni 2016
Proveden selekcijski postupak
studeni 2016

Početkom rujna u prostorijama Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport potpisan je Sporazum o partnerstvu Između Grada Zagreba i školama partnerima na projektu. Partnerstvo na projektu „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza II“ ove je školske godine potpisalo 28 osnovnih i 4 srednje škole Grada Zagreba.

Sporazumom o partnerstvu utvrđene su obveze Grada Zagreba kao nositelja projekta i škola partnera u odnosu na provedbu aktivnosti projekta, a sve unutar razdoblja provedbe i u svrhu postizanja ciljeva operacije.

Sve škole partneri uključeni u Projekt imaju višegodišnje iskustvo u angažiranju pomoćnika u nastavi/stručnih komunikacijskih posrednika u svojoj školi, a 26 škola iskustvo partnerstva na prošlogodišnjem projektu.

Kako bi osigurali što kvalitetniju provedbu projekta, osim projektnog tima koji je imenovan od strane Grada Zagreba škole su imenovale koordinatore pomoćnika u nastavi/stručnih komunikacijskih posrednika, koji su zaduženi za koordiniranje projektnih aktivnosti u svojoj školi. To su, najčešće, stručnjaci edukacijsko rehabilitacijskog profila, koji će biti i stručna podrška pomoćnicima u nastavi/stručnim komunikacijskim posrednicima u njihovom radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)