Objavljeni su javni pozivi za zapošljavanje pomoćnika u nastavi
prosinac 2022
Osnovna škola Stenjevec zapošljava pomoćnika u nastavi
siječanj 2023

Javni poziv za radno mjesto pomoćnika u nastavi u Osnovnoj školi Ivana Granđe

U sklopu projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza V.“ temeljem poziva za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V.”, broj poziva: UP.03.2.1.07. u okviru Europskog socijalnog fonda i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ Osnovna škola Ivana Granđe, Soblinečka 68, Sesvete, Zagreb, partner u Projektu objavljuje Javni poziv za nezaposlene osobe za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u Osnovnoj školi Ivana Granđe – partneru u Projektu.

Projektom je predviđen odabir i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba – partnerima u projektu, a s ciljem povećanja socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim i srednjim školama.

Javni poziv objavljen je 15. prosinca 2022. godine na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb i otvoren do 20. prosinca 2022. godine, a više možete saznati pritiskom na OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)