Okrugli stol “Pomoćnici u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju”
srpanj 2015
Javni poziv za pomoćnike u nastavi/stručne komunikacijske posrednike
kolovoz 2015

Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”

Dana 13. srpnja 2015., Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta  objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju  u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama” u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. Europskog socijalnog fonda.

Cilj Javnog poziva je povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama. Prihvatljivi prijavitelji su osnivači osnovnih i srednjih škola (javnih i privatnih škola s pravom javnosti). Rok za podnošenje prijava je 14. kolovoza 2015.

Sve detaljnije informacije o Javnom pozivu možete pronaći na stranicama Strukturnih fondova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)