Javni poziv za pomoćnike u nastavi/stručne komunikacijske posrednike
srpanj 2016
Potpis Sporazuma o partnerstvu
studeni 2016

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga-prijavljivanje projekta

U okviru Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta dana 2.lipnja 2016 objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II“.

Postupak prijave u sklopu ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga odvijao se u dvije faze.  U prvoj fazi dostavljena je dokumentacija učenika s teškoćama u razvoju za koje je predviđeno sudjelovanje u projektu. Nakon zaprimljene obavijesti od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za koje učenike je opravdano uključivanje pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika krenula je druga faza dostave projektnih prijedloga.

U pripremu i provedbu projekta uključena su dva gradska ureda, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i Ured za programe i projekte Europske unije, a čiji predstavnici čine projektni tim projekta.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je bio 13. srpnja 2016. godine i prijava je predana u roku.

 

Sve detaljnije informacije o Javnom pozivu možete pronaći na stranicama Strukturnih fondova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (hiperlink)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)