Objavljen Javni poziv za zapošljavanje PUN/SKP za šk. god. 2019/2020.
svibanj 2019
Objavljen Javni poziv za zapošljavanje PUN/SKP za šk. god. 2019/2020. u Osnovnoj školi Medvedgrad
studeni 2019

Osposobljavanje za posao pomoćnika u nastavi – Kolovoz 2019.

U sklopu projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III“ na Pučkom otvorenom učilištu Zagreb u razdoblju od 30. kolovoza 2019. godine do 1. rujna 2019. godine održana je edukacija za pomoćnike i pomoćnice u nastavi.

U program edukacije bilo je uključeno 36 polaznika i polaznica koji su, prošavši cjelokupni selekcijski postupak u sklopu Javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi /stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama – školama partnerima Grada Zagreba u projektu „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III“” za školsku godinu 2019./2020. ušli u uži krug odabranih kandidata.

Kroz obrazovne module kandidati su tijekom osposobljavanja za posao pomoćnika u nastavi usvojili različita načela obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju, karakteristike učenika s teškoćama u razvoju, način podrške učeniku ovisno o njegovoj teškoći i mnoga druga znanja.

Svim će polaznicama i polaznicima biti uručene i potvrde o pohađanju programa: Stručno usavršavanje za zanimanje pomoćnika u nastavi u sklopu projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)