19. Festival jednakih mogućnosti
lipanj 2021
Objavljeni javni pozivi za stručne suradnike
srpanj 2021

Održan 19. Festival jednakih mogućnosti (F=M)

U Zagrebu je od 28. do 30. lipnja 2021. godine u organizaciji Društva tjelesnih invalida održan 19. Festival jednakih mogućnosti (F=M) na kojem su nastupali brojni izvođači, osnovne škole, Zagrebačke mažoretkinje, udruge, plesne skupine i ostali sudionici. Svrha Festivala je predstavljanje stvaralačkih mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.

Na Festivalu su se svojim scenskim nastupima predstavili učenici osnovnih škola Augusta Harambašića, Dr. Ivan Merz, Grigora Viteza i Kajzerica, a koje su partneri na projektu Grada Zagreba „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III“. Cilj nastupa bio je da učenici s teškoćama u razvoju, drugi učenici, roditelji učenika, djelatnici škola i šira lokalna zajednica spoznaju potencijale učenika s teškoćama.

Zahvaljujemo se Društvu tjelesnih invalida na organizaciji Festivala te školama partnerima, projektnim koordinatorima i učenicima koji su ove godine dali doprinos svojim nastupima.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)