Poziv na Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj
svibanj 2018
17. Festival jednakih mogućnosti
svibanj 2018

U okviru obilježavanja Europskog tjedna organizirani su “Dani otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj” od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, Ministarstvom vanjskih i europskih poslova  i Europskim parlamentom, Uredom u Hrvatskoj. Od strane organizatora pozvani smo i ove godine predstaviti projekt “Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III” kojeg provodi Grad Zagreb u suradnji s 36 osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba – partnera na Projektu, povodom Dana Europe, 9. svibnja 2018. godine.

Događanje su posjetili ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac i voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Branko Baričević.

Pomoćnica pročelnika za odgoj i obrazovanje Gradskog ureda za obrazovanje, Katarina Milković informirala je ministricu Žalac i gospodina Baričevića o značaju Projekta, a članovi Projektnog tima informirali su građane o projektnim aktivnostima.

Druženje je proteklo u ugodnom ozračju, a svi zainteresirani mogli su dobiti kvalitetne informacije kroz prigodne letke i vodiče te su im uručeni i simbolični promotivni materijali.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)