Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III
travanj 2021
Prijenos završne online konferencije Projekta
lipanj 2021

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju na završnoj online konferenciji EU projekta „Pomoćnici  u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza III“ u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, a koja će se održati u petak, 18. lipnja 2021., s početkom u 10:00 sati putem aplikacije Teams u svrhu predstavljanja provedenih projektnih aktivnosti.

Projekt će predstaviti mr. sc. Katarina Milković, prof., Zamjenica pročelnika u Gradskom uredu za obrazovanje, Nataša Ritan, Stručna savjetnica za učenički standard u Gradskom uredu za obrazovanje i voditelj Projekta te Zrinko Rebrina, Pomoćnik pročelnice u Uredu za programe i projekte Europske unije. Iskustvo rada projektnih koordinatora i pomoćnika u nastavi u okviru Projekta će predstaviti Edita Ružić, Pedagog u Osnovnoj školi Nad lipom i projektni koordinator, Mirela Bukač, Edukacijski rehabilitator u Osnovnoj školi Dr. Ivan Merz i projektni koordinator te Igor Rapaić, Pomoćnik u nastavi u Osnovnoj školi Dr. Ivan Merz.

Zainteresirani će moći pratiti konferenciju putem poveznice za pristup koju ćemo objaviti na dan održavanja iste. Program konferencije je dostupan pritiskom na OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)