Održan 22. Festival jednakih mogućnosti
svibanj 2024
Prijenos završne konferencije Projekta
lipanj 2024

Najava završne konferencije EU projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VI.“

U Zagrebu dana 6. lipnja 2024. godine, s početkom u 11:00 sati, održat će se završna konferencija EU projekta Grada Zagreba pod nazivom „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VI.”,  u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava Ministarstva znanosti i obrazovanja pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza VI.”, broj poziva SF.2.4.06.01., u okviru Europskog socijalnog fonda plus i Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“.

Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade organizira završnu konferenciju u svrhu predstavljanja ostvarenih projektnih rezultata.

Pozivamo sve zainteresirane da konferenciju prate na našoj Facebook stranici koja je dostupna na https://www.facebook.com/zgpunskp/.

Program konferencije je dostupan pritiskom na OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)