Pratite prijenos završne konferencije na Facebook stranici Projekta
lipanj 2022
Održana završna konferencija Projekta
lipanj 2022

Jubilarni 20. Festival jednakih mogućnosti

U razdoblju od 7. do 9. lipnja 2022. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se jubilarni 20. Festival jednakih mogućnosti u organizaciji Društva tjelesnih invalida.

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Održava se na Trgu gdje svaki prolaznik može pogledati program i uvjeriti se u njihova djela kojima, poput drugih umjetnika, postižu visoku umjetničku vrijednost i zadivljuju publiku.

Svojim scenskim nastupima na festivalu će se predstaviti i učenici osnovnih škola-partnera u projektu „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza IV“: Osnovna škola Augusta Harambašića, Osnovna škola Miroslava Krleže, Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Osnovna škola Grigora Viteza, Osnovna škola Kajzerica i Osnovna škola Nad lipom.

Više o festivalu možete pronaći pritiskom na OVDJE, a program je dostupan na poveznici 20. Festival jednakih mogućnosti.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju te podrže sudionike festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)