Upražnjena radna mjesta za pomoćnika u nastavi u partnerskim osnovnim školama
siječanj 2024
Novi javni pozivi za poslove pomoćnika u nastavi
veljača 2024

U sklopu projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VI.“ temeljem poziva za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza VI.”, broj poziva: SF.2.4.06.01. u okviru Europskog socijalnog fonda plus i Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, Osnovna škola Šestine, Podrebernica 13, Zagreb, partner u Projektu objavljuje Javni poziv za nezaposlene osobe za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi.

Projektom je predviđen odabir i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba – partnerima u projektu, a s ciljem povećanja socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim i srednjim školama.

Javni poziv objavljen je 26. siječnja 2024. godine na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a otvoren je do 3. veljače 2024. godine. Više možete saznati pritiskom na OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)