Otvoreni su pozivi za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u partnerskim školama
studeni 2023
Objavljeni su novi javni pozivi za posao pomoćnika u nastavi
prosinac 2023

Javni poziv za radno mjesto pomoćnika u nastavi u Osnovnoj školi Miroslava Krleže

U sklopu projekta „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VI.“ temeljem poziva za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza VI.”, broj poziva SF.2.4.06.01. u okviru Europskog socijalnog fonda+ i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, Osnovna škola Miroslava Krleže, Kaptol 16, Zagreb, partner u Projektu objavljuje Javni poziv za nezaposlene osobe za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u Osnovnoj školi Miroslava Krleže – partneru u Projektu.

Projektom je predviđen odabir i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba – partnerima u projektu, a s ciljem povećanja socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim i srednjim školama.

Javni poziv objavljen je 29. studenoga 2023. godine na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i otvoren do 7. prosinca 2023. godine.

Više možete saznati pritiskom na OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)