Podjela potvrda o osposobljavanju pomoćnika u nastavi
listopad 2017
Javni poziv za nezaposlene osobe za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi
listopad 2017

ADEMI RAZVESELIO NAVIJAČKU OBITELJ IZ JELKOVCA

POSJET VELIKIM NAVIJAČIMA DINAMA

– Osmijeh na njihovim licima najveća je nagrada i poticaj. Ta hrabrost s kojom ovi dječaci putuju kroz život, ta vedrina i optimizam treba biti primjer svima nama – pričao nam je Arijan Ademi nakon posjete obitelji Čabraja u sesvetskom naselju Novi Jelkovec.

Majka Danijela i otac Ante te njihova tri sina Slavko (16), Petar (12) i Luka (10) odnedavno su ponosni članovi plave obitelji.

– Kod nas se sport stalno vrti na televiziji, a posebno nogomet. Dečki su veliki navijači Dinama pa smo se svi skupa učlanili u klub – priča nam otac Ante koji je učlanio sebe i sinove preko našeg povjerenika Vlatka Perića.

Da bi iznenađenje bilo potpuno, pobrinuo se upravo gospodin Perić koji je u društvu unuke tortom s grbom Dinama razveselio obitelj Čabraja čija svakodnevica nije nimalo laka.

Naime, Slavko, Petar i Luka boluju od najtežeg progresivnog oblika mišićne distrofije poznatog po nazivu Duchenneova bolest.

– Njihov život je borba i na tome im svi skupa trebamo skinuti kapu. Drago mi je što sam ih bar malo razveselio – rekao je Ademi koji je u ime momčadi pozvao Slavka, Petra i Luku na neku od utakmica u Maksimiru, što su oni s veseljem prihvatili.

 

Sadržaj preuzet s GNKdinamo.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)