Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, Društvo tjelesnih invalida organizira 22. Festival jednakih mogućnosti koji će se održati u razdoblju od 21. do 23. svibnja 2024. godine.

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Održava se na trgu gdje svaki prolaznik može pogledati program i uvjeriti se u njihova djela kojima, poput drugih umjetnika, postižu visoku umjetničku vrijednost i zadivljuju publiku.

Svojim scenskim nastupima na festivalu će se predstaviti i učenici osnovnih škola partnera u EU projektu Grada Zagreba pod nazivom „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VI.“: Osnovna škola Augusta Harambašića, Osnovna škola Bukovac, Osnovna škola Dr. Ivan Merz, I. osnovna škola Dugave, Osnovna škola Grigora Viteza, Osnovna škola Miroslava Krleže, Osnovna škola Nad lipom i Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje.

Više o festivalu možete pronaći pritiskom na OVDJE, a program je dostupan na poveznici 22. Festival jednakih mogućnosti.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju i podrže sudionike festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)