Dani otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj
svibanj 2017
Otvorenje 16. Festivala jednakih mogućnosti
svibanj 2017

Na Trgu bana Josipa Jelačića od 23. do 25. svibnja 2017. godine, u organizaciji Društva tjelesnih invalida održat će se 16. Festival jednakih mogućnosti.

Festival jednakih mogućnosti je međunarodna urbana manifestacija čiji program izvode osobe s invaliditetom u suradnji s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Sam Festival je osmišljen kao manifestacija na kojoj se predstavljaju mogućnosti izvođača programa, a pritom šireći svijest da i osobe s invaliditetom trebaju ostvarivati ista prava kao i drugi građani. Više o Festivalu pronađite na poveznici 16. Festival jednakih mogućnosti.

Ove godine na navedenoj manifestaciji predstaviti će se sa svojim scenskim nastupima i učenici  osnovnih škola partnera na projektu „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza II“: Osnovna škola Augusta Harambašića, Osnovna škola dr. Ivana Merza, Osnovna škola Grigora Viteza, Osnovna škola Kajzerica, Osnovna škola kralja Tomislava, Osnovna škola Luka, Osnovna škola Medvedgrad i Osnovna škola Retkovec. Scenski nastupi škola partnera zajednički su uradak učenika s teškoćama i njihovih kolega učenika, pomoćnika u nastavi i učitelja.

U programu 16. Festivala jednakih mogućnosti možete pronaći sve izvođače i termine nastupa.

Program 16. Festivala jednakih mogućnosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)